30 mars 2009

Nytt resdatum och lite Västerås

Skönt att höra att Simon är i stan igen. Han har gjort 7 fligher i norden på fem dagar och var rejält trött... på flyplatsmat. Nu har vi i alla fall preliminärbokat avresedatum. Det ser ut som att vi flyger den 24 april. Vilket blir kalas... på riktigt... i LA. Min systerson Kai har nämligen kalas den 25:e.

Anledningen att vi sjuter på resan är att Simon är involverad i ett konstprojekt i Västerås. Två gamla bokhandlare därenere sitter på en ovärderlig kulturskatt, men vart de än flyttar sitt enorma bibliotek höjs hyrorna och de har inte längre råd att ha kvar sin boksamling. Så istället för bokbål, bokhappening! Man har bjudit in ett antal konstnärer som får fria händer att göra något med boksamlingen inför publik. Nu har man flyttat datumet till slutet av april.

Simon och jag åker till Västerås och partar med kultureliten och jag filmar lite till dokumentären. En lustig grej är att vi hade planerat att flyga till New York först för att fotografera Peter Stormare, men nu verkar det som att han kommer till Västerås... det ÄR en liten värld vi lever i nuförtiden.

Profoto har lämnat en öppning, de vill att vi gör filmen ändå så kanse de handlar den av oss när den är klar. Det är ju bättre än... ingenting. Vi hoppas vi kan knäcka dem med det vi gör.

Här kan ni kolla upplägget för Västerås, om ni nu skulle vara intresserade av att åka dit och titta på. Datumet är gammalt, för det har varit en session redan. Kommer nog att uppdateras i dagarna skulle jag tro. http://bookswordsletters.se/?p=34

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar