26 mars 2009

Administrera mera

Profoto drog sig ur, men vi kör ändå. Det var ändå inte pengar man hade kunnat räkna med. Jag försöker nu hitta nya sponsorer så får vi se. Det skulle vara kul och till och med nödvändigt med en ny kamera till resan.

Nackdelen med beskedet är däremot att vi inte kan betala någon assisten, inte just nu i alla fall. Så Robban följer inte med oss den här gången. Däremot har min syster i Pasadena kontakter i Hollywoods filmdjungel. Tydligen kan man få låna en grats assistent från någon av deras många foto/filmskolor. Vi får se om vi får något napp. Ska maila dem när jag hinner.

Sitter och småklipper lite på piloten/reklamfilmen för Simons kommande fotobok Sleeping Beauty. I den kommer man, förutom några korta intervjuer, få se hur Simon skapar omslaget till boken. Den blir bättre och bättre. Filmen alltså.

Simon år på resande fot den här veckan. Vet inte riktigt vad han ska göra faktiskt. Tror det var lite blandad konfekt, lite föreläsningar om konsten att ta kort förmodligen. Och något jobb. Han göra norden på en vecka i alla fall. Själv äter jag mest lunch på Sveavägen...

Take Care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar